Gigantspillet «Planetside 2» kommer til PS4

Gratisspillene inntar Sonys nye konsoll.

6. juni 2013 10:28

(Pressfire.no): Det er fremdeles noen dager til en hel spillbransje skal vise frem sine flotteste premiehester under spillmessen E3 i Los Angeles. Likevel annonseres det nye spill før messa.

Nå har Sony avslørt at det ambisiøse mmo-skytespillet «Planetside 2» kommer til PlayStation 4 allerede i år.

«Planetside 2» er utgangspunktet gratis, og tok pc-spillere med storm i fjor. Det ble kjapt omtalt som en stor suksess. Vår anmelder trillet terningkast seks og kalte det årets beste skytespill.

Sony Online Entertainment-sjefen John Smedley uttalte kort tid etter utgivelsen at spillet omsetter for mer penger per dag enn noen av deres andre spill.

I «Planetside 2» slåss opptil flere tusen spillere mot hverandre samtidig, i en stor og åpen verden. Du betaler i utgangspunktet ikke for det selve spillet, men kjøper utstyr du måtte finne tiltalende.

Mye tyder på at gratisspillene blir en viktig faktor for den kommende Sony-konsollen. I tillegg til «Planetside 2», kunngjør Sony Online Entertainment at «DC Universe Online», som også finnes til PS3 og pc, kommer til PS4 i samme periode.

Som om ikke det var nok, kunne Digital Extremes i går fortelle at deres nylig slupne flerspillerskytespill med kyberninjaer, «Warframe», også tar turen fra pc til PS4.

«Warframe» skal være tilgjengelig for PS4 under lanseringen av konsollen.

«Planetside 2» og «DC Universe» skal komme i løpet av året.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3