- Gi «Metal Gear Rising: Revengeance» en sjanse

Den nye utvikleren lover respekt og kjærlighet.

15. desember 2011 16:34

(PressFire.no): Responsen på «Metal Gear Rising: Revengeance»-avdukingen under årets Video Game Awards har vært svært variabel.

Mange ble positivt overrasket over at det er det kritikerroste spillstudioet Platinum Games, folka bak «Bayonetta» og «Vanquish», som lager spillet på oppdrag for Kojima Productions.

Men andre «Metal Gear Solid»-fans er skeptisk til at noen andre enn godeste Hideo Kojima skal stå for utvikling av et spill i serien – selv om dette er et sidesteg i serien.

Med kjærlighet og respekt for serien

Samtidig har noen påpekt at Kojima Productions viser svakheter i at de må gi fra seg et prosjekt som hadde møtt veggen, men Platinum Games-sjefen Atsushi Inaba forteller nå at folk er litt tidlig ute med å trekke konklusjoner:

- Det virker som om det er enkelte som vil insinuere at PlatinumGames klarer å gjøre noe som Kojima Productions ikke kunne, skriver han ifølge Gamesindustry.biz på Twitter og fortsetter:

- Dette er en feil antagelse. Vi har ikke produsert noe ferdig i «Metal Gear»-universet enda.

Han skriver videre at han vet at meningene er blandet etter slippet av den nye traileren, men håper at kjærligheten og respekten for serien skinner gjennom.

- Vil slåss med blod, svette og tårer

- Jeg håper at dere får et glimt av fremtiden i videoen. For å oppnå den evolusjonen og fremtiden, vil vi i Platinum Games slåss med blod, svette og tårer.

Den nye retningen spillet tar har skapt en splittelse hos «Metal Gear»-fans, hvor purister mener at mye av essensen forsvinner i et heseblesende actionspill.

Andre mener de respekterte «Bayonetta»-utviklerne kan lage et interessant sidesteg i serien. 

I anledning at spillet har skiftet hender, har de også laget en liten dokumentar om hva som skjedde - den kan du se her:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3