Gerrard fronter nytt fotballspill

Liverpool-kapteinen har lånt bort sitt gode navn og rykte til Ubisofts kommende «Pure Football».

26. mars 2010 10:12

Liverpools hardkjempende kaptein Steven Gerrard blir en av de høyprofilerte fotballspillerne som figurerer i Ubisofts forestående «Pure Football», skriver utgiveren i en pressemelding. Gerrard inntar rollen som posterboy når spillcoveret nå blir avduket.

«Pure Football» ble annonsert tidligere denne måneden, og fokuset blir lagt på fartsfylt løkkefotballatmosfære når fem spillere på hvert lag inntar gressmatta.

Se også: Ferske skjermbilder fra «Pure Football».

For å oppnå dette har man lagt kampene til baner man vanligvis ikke finner i de realistiske fotballspillene, med mye fysikk mellom sviende taklinger og et dynamisk kamera.

FARTSFULLT I FLERSPILLER

Ubisoft serverte samtidig et småfrekt stikk mot konkurrentene Pro Evolution Soccer og FIFA når de i forbindelse med annonseringen sa at man ønsket å oppnå noe annet enn å skildre «følelsen av å se en TV-sending».

- Jeg er stolt over å bli ambassadøren til «Pure Football».

- Ikke bare reflekterer dette spillet den fotballen jeg liker – mer fysisk, mer teknisk – men det også veldig morsomt å spille med venner, uttaler Gerrard i pressemeldingen fra Ubisoft.

Det er duket for flere kjente fjes når spillet lanseres i mai til PlayStation 3 og Xbox 360. «Pure Football» inneholder 230 spillere, 17 internasjonale lag og 17 legender.

Du har også muligheten til å skape din egen spiller om du vil måle krefter med de beste i karrieredelen av spillet. Du kan også kaste et blikk på online resultatlister om du vil se hvordan du ligger an sammenlignet med venner eller andre spillere i verden.

Flerspilleraspektet, som altså Steven Gerrard skryter uhemmet av i den ferske pressemeldingen, inkluderer kamper 1 mot 1 online. Eventuelt kan du invitere tre venner og spille i lokal flerspiller.

Uansett hvor hissig spillestilen din er, står du aldri i fare for å få gule eller røde kort - og offside slipper du å tenke på. Det eneste du må vurdere er om grisespillet ditt går på bekostning av det fintfølende, lekende tekniske som jo ofte er nødvendig om du ønsker å vinne en kamp, skriver Ubisoft om «Pure Football».

«Pure Football» er ventet i mai. Spillet lanseres da til PlayStation 3, Xbox 360 og PC.

Se fersk trailer:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3