George R. R. Martin var ferdig med «Elden Ring» for flere år siden

Ting tar tid.

18. juni 2021 13:51

​(PressFire.no): Et av spillene som fikk mest oppmerksomhet under årets E3 var det svært etterlengtede nye spillet til FromSoftware «Elden Ring».

Spillet ble annonsert i 2019 og er det nye spillet fra «Dark Souls»-studioet, men med et nytt univers utviklet av forfatteren George R. R. Martin – mannen bak «A Song of Ice and Fire» («Game of Thrones»).

Til nå har det vært ganske stille etter annonseringen i 2019 og under E3 fikk ikke bare spillet en storslått trailer, men også en lanseringsdato 21. januar.

I et ferskt på tv snakker han om spillet og avslører at han leverte fra seg sitt bidrag for flere år siden.

Han forteller også hvordan det japanske studioet kom til ham i ønsket om et fantasy-univers og rollefigurer, slik Tolkien bygget Midgard til «Ringenes Herre» og Robert E. Howard laget Hyborian Age til «Conan».

Og selv om Martin leverte fra seg arbeidet på universet, så skal han ha fått oppdateringer rundt fiender og design underveis.

Han kan også fortelle at han har spilt litt dataspill, men ser ikke på seg som en stor gamer. Likevel gleder han seg til lansering.

https://www.youtube.com/watch?v=l6pCyV7PnqI

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3