«Genshin Impact» kommer til PS5 neste uke

- Den ideelle plattformen.

22. april 2021 13:45

(PressFire.no): Det er på den offisielle PlayStation-bloggen at den kinesiske utvikleren MiHoYo annonserer at fenomenet «Genshin Impact» kommer til PlayStation 5 allerede neste uke - nærmere bestemt 28. april.

I innlegget mener de også selv at det er den ideelle plattformen for spillet, som drar nytte av en rekke funksjoner på konsollen.

Ikke bare får spillet forbedret grafikk, men vil også dra nytte av den lynraske lagringen på konsollen. Ifølge utvikleren tar det bare noenm få sekunder å komme seg mellom steder i spillet.

Spillet vil også dra nytte av den nye håndkontrolleren, som blant annet har skulderknapper med variabel motstand. Dette er noe de fortsetter å utforske også etter lanseringen.

De kan også avsløre at Qingyun Peak har fått et ansiktsløft i PlayStation 5-versjonen av spillet.

For de som ikke har fulgt med i timen -«Genshin Impact» er det kinesiskprodusert rollespill som er tungt inspirert av «The Legend of Zelda: Breath of the Wild», men som er gratis. Spillet har blitt svært populært og har millioner av spillere.


Deprecated: preg_match(): Passing null to parameter #2 ($subject) of type string is deprecated in /var/www/production/pf23/artikkel.php on line 401
Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3