«Gears of War»-veteran tar over «Diablo»

Går fra The Coalition til Blizzard.

6. februar 2020 11:45

(PressFire.no): Det er Rod Fergusson selv som kan avsløre at han forlater Microsoft sitt «Gears of War»-studioet The Coalition for å bli sjef for «Diablo»-serien i Blizzard Entertainment.

Twitter skriver han at i mars begynner den nye jobben hos Blizzard, og at det er bittersøtt å forlate «Gears»-familien.

Fergusson har vært sentral i «Gears of War»-serien siden unnfangelsen og ble derfor også hentet inn da Microsoft kjøpte serien i 2014 for å holde tømmene.

Han har også blitt kjent for å være den som kan rydde opp i en utviklingsprosess som kanskje har gått seg litt bort i tåka. Han ble spesielt hentet inn for å sy sammen «Bioshock Infinite» til et ferdig spill i sluttspurten.

Fergusson var med å lansere fjorårets «Gears 5», som forøvrig også fikk terningkast fire her på PressFire.

Av spill vi kjenner til er det både mobilspillet «Diablo Immortal» og det relativt nylig avslørte «Diablo IV» Fergusson vil få ansvaret for.

Førstnevnte gikk som kjent på en kjempesmell da fansen fant ut at det var et mobilspill og spillet har holdt en relativt lav profil siden avdukingen i 2018.

Stemningen var imidlertid mye bedre da Blizzard avslørte «Diablo IV» under Blizzcon i november 2019.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3