«Gears of War»-skaperen: - Skal ALDRI lage spill igjen.

Forbannet etter Twitter-bruker ønsket pengene tilbake.

19. november 2018 12:12

(PressFire.no): Tidligere i år ble Cliff Bleszinski sitt spillselskap Boss Key lagt ned etter skuffende salg av både det «Overwatch»-lignende spillet «LawBreakers» og Battle Royale-spillet «Radical Heights».

Bleszinski er best kjent som personen bak spill som «Jazz Jackrabbit» og «Gears of War», før han startet et eget spillstudio i 2014.

Da Boss Key stengte dørene sa Bleszinski, også kjent som «CliffyB», at det ikke var utenkelig at han kom til å returnere til spillskaperi en gang i fremtiden.

Men nå har pipa fått en annen låt. I en Twitter-melding skriver han at han nå er helt ferdig med å lage spill, etter at en bruker klagde over at han ikke fikk tilbake pengene han brukte på Boss Key-spillene.

- Dere vil ikke gi tilbake penger til spillere som støttet dere og brukte penger for at dere skulle lage mer innhold. Cliff, jeg så opp til deg under «Gears of War»-dagene, og jeg blir trist av å se hvor du er nå. Skulle ønske du kom tilbake. Nå er alle de pengene bortkastet, skriver brukeren i en tweet som nå er slettet.

Anklagene om at pengene ble kastet bort falt ikke i god jord hos Bleszinski:

- Jeg betalte mine ansatte, deres pensjonsfond, og deres helseforsikringer selv måneder etter studioet ble lagt ned. Slik at de kunne ta vare på familiene sine. Jeg tok ikke ut lønn i to år selv, tordner han på Twitter.

- Jeg skjønner at du er trist, men herregud, denne dritten her er en av grunnene til at jeg ALDRI skal lage et spill igjen.

Og sånn for å hamre det inn, så postet han i tillegg bildet over her, der han gir uttrykk av at han ikke bryr seg nevneverdig om hva folk synes om det hele.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3