«Gears of War» blir filmtriolgi?

«Die Hard 4.0»-regissøren vil skape en tøffere versjon av «Ringenes Herre» når spillet filmatiseres.

27. januar 2009 09:01

Regissøren fra den ferskeste «Die Hard»-filmen, Len Wiseman, vil ikke stoppe på bare én spillefilm basert på «Gears of War»-spillene. Til websiden Bloddy-Disgusting bekreftet han nylig sin egen rolle i filmprosjektet og lettet litt på sløret hva vi kan forvente av tone og handling.

- Håpet er at vi vil lage tre filmer og virkelig dekker det meste. Kort og godt en mindre polert «Ringenes Herre», fortalte han.

IKKE EN HORRORFILM

Han ønsker å fokusere mer på science fiction-aspektet enn å gjøre dette om til en horrorfilm, noe som passer regissøren bra etter som han blir sitert på å være en stor sci-fi-fan.

Tilfeldigheter gjorde at Wiseman snublet over spillet.

«Gears of War» ble nemlig plukket ut til å være med i en scene i «Die Hard 4.0».

- Jeg ble hektet. Designet, verdenen – hele greia. Så jeg kjøpte faktisk en Xbox 360 for å utforske hva det dreide seg om, sier Wiseman.


Ingen skuespillere er så langt offentliggjort i filmversjonen av ”Gears Of War”, men spillmakeren Cliff Bleszinski skal ha en overordnet produsentrolle når spillet hans snart skal filmatiseres.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3