«Gears of War 4» har fått dato

6. april 2016 15:27

(PressFire.no): Det nye spillet i «Gears of War»-serien har endelig fått en utgivelsesdato, som avsløres til 11. oktober i en pressemelding fra Microsoft.

Microsoft sikret seg rettighetene

Spillet er det første i serien hvor Epic Games er involvert og Microsoft sikret seg rettighetene i januar 2014 – det er Microsofts eget studio The Coaltion som utvikler spillet.

Det samme studioet sto også for den oppussede versjonen av det første spill, som ble sluppet til Xbox One og Windows høsten 2015.

Likevel er det «Gears of War»-veteranen Rod Fergusom som leder utviklingen av det nye spillet i serien, som også blir omtalt som en slags ny start for serien.

Serien er spesielt kjent for samarbeidsmodus, og de to foregående spillene har hatt samarbeidsmodus for hele fire spillere. Nylig ble det imidlertid bekreftet at det nye spillet går tilbake til røttene med samarbeidsmodus for to spillere.

Beta i april

Det er også verd å nevne at de som kjøpte «Gears of War: Ultimate Edition» til Xbox One eller Windows i høst vil kunne prøve seg i en betatesting av «Gears of War 4» fra 18. april.

Betatestingen vil åpnes for Xbox Live Gold-medlemmer fra 25. april. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3