Gearbox-sjefen anklager «Call of Duty: WWII» for plagiat

24. april 2017 09:48

(PressFire.no): På fredag kunngjorde Activision og Sledgehammer at de snart skal kunngjøre det nye kapittelet i «Call of Duty»-serien.

Slående likhet

Sammen med nettsiden la de også ut et bilde av en soldat som ser direkte inn i «kameraet», som også brukes i markedsmateriellet til spillet og omslaget.

Bildet mener imidlertid sjefen for Gearbox Software, Randy Pitchford, ligner litt for mye på deres egne bilder fra «Brothers in Arms: Hell’s Highway» fra 2008.

- Jeg bare legger dette her, skriver Pitchford på Twitter sammen med et bilde som sammenligner det nye bildet med deres bilde fra «Brothers in Arms».

Også..

Faktisk er det to bilder Pitchford mener er svært like det nye bildet som fronter «Call of Duty: WWII» - ett stammer fra de konseptuelle bildene knyttet til spillet, mens det andre kommer fra en utgave av spillet i begrenset opplag.

Det hører også med til historien at Pitchford ikke får overveldende mye sympati av Twitter-brukerne, som mener «Battleborn» ligner på «Overwatch» og hvordan et «Borderlands»-bilde ligner på et bilde fra «Codehunters».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3