Gearbox kjøper «Risk of Rain»-serien fra Hopoo

– Tror ikke vi ville gjort en god jobb med en oppfølger.

18. november 2022 15:01

​(PressFire.no): Gearbox har kjøpt rettighetene til «Risk of Rain»-serien fra Hopoo Games, det melder Embracer Group (som eier Gearbox) i sine kvartalsrapporter.

«Risk of Rain» er en action-eventyrserie som følger en gruppe overlevende som blir strandet på en fremmed planet etter et krasj – det siste spillet kom i 2019.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">Risk of Rain joins the Gearbox family. <a href="https://t.co/EjlOUVi0Hq">pic.twitter.com/EjlOUVi0Hq</a></p>&mdash; Risk of Rain 2 (@RiskofRain) <a href="https://twitter.com/RiskofRain/status/1593242555214241796?ref_src=twsrc%5Etfw">November 17, 2022</a></blockquote>

Hopoo Games er et lite indie-studio med bare fire ansatte. De forklarer salget med at de var helt utbrent etter «Risk of Rain 2», og at de ønsker å jobbe på noe annet i fremtiden. 

– Vi har jobbet på «Risk of Rain» 40 prosent av livene våre, og vi hadde lyst til å gjøre andre ting. Men vi ønsket ikke å bare legge ned serien, skriver Hopoo-sjef Duncan Drummond på Discord.

Han forklarer at Gearbox har vært involvert i utviklingen lenge, og at han mener de var de beste til å fortsette serien.

– Vi har jobbet direkte med Gearbox på «Risk of Rain» i årevis, de hadde den høyeste sjansen for å fortsette suksessen med merkevaren.

– Jeg tror ikke vi ville gjort en god jobb med en oppfølger dersom vi prøvde oss på det.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3