Game Boy gjør comeback takket være utstyrsprodusent Hyperkin

Lager en helt ny utgave av den gamle konsollen.

11. januar 2018 13:21

(PressFire.no): De siste månedene har det gått rykter om at Nintendo skal lage en mini-variant av Game Boy også, spesielt etter at de registrerte en ny Game Boy-logo for litt siden.

Men innen den tid skal spillutstyrprodusenten Hyperkin gi ut Ultra Game Boy, som rett og slett er en ny utgave av den gamle maskina.

Hyperkin har riktignok lagd en smarttelefon-adapter-dings som simulerer en Game Boy der du plugger i telefonen din og kan spille spill med knapper, men nå er det snakk om en vaskeekte stand-alone enhet.

Maskina er produsert av børstet aluminium, som skal gi den ekstra tyngde og holdbarhet, og du kan spille alt av Game Boy-spill, rett fra originalkassettene spillene kom på.

Det skal ikke være noen innebygde spill her, men de gamle AA-batteriene er byttet ut med en innebygd variant du lader med en USB-kabel. Batteritiden er oppgitt til rundt seks timer.

Den har en opplyst skjerm av ukjent kvalitet, men du skal selv kunne styre lyset og fargen lyset har. Det er usikkert om den også kommer til å spille Game Boy Color-spill.

Av kjente oppgraderinger er det nå stereohøyttalere på maskina. Det skal være for å tekkes en annen nisjebruk konsollen har: Chiptune-musikere som bruker Game Boy-maskiner til å produsere musikk.

Ultra Game Boy skal komme til salgs i løpet av året en gang, til under hundre dollar.

Hyperkin lager for øvrig også en nyversjon av «The Duke» - gigakontrolleren som fulgte med den originale Xboxen i sin tid.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3