Funcom gir ut rytmeskytespill

Blander demonskyting og knallhard metal.

11. juni 2020 00:21

(PressFire.no): «Funcoms» neste spill er avslørt, og det er en salig miks av skyting, demoner, knallhard metal og rytme kalt «Metal: Hellsinger».

Funcom er bare utgiver denne gangen, for utviklingen er det svenske The Outsiders som håndterer. Bak tømmene sitter David Goldfarb, som tidligere har jobbet på spill som «Battlefield Bad Company 2» og «Payday».

Troy Baker, kjent som stemmen til blant annet Joel fra «The Last of Us» og Sam Drake fra «Uncharted 4», skal være en slags fortellerstemme gjennom spillet, der du dundrer gjennom alle åtte lag i helvete for å knerte demoner.

Det er kanskje litt snarlikt et visst annet demonskytespill, men greia her er at du skal gjøre skytingen i takt med musikken. Jo mer i takt du er, jo mer øker «beat streak»-en din, musikken i intensitet og skaden du gjør.

Det virker litt som en miks mellom «Crypt of the Necrodancer» og «Doom».

Det krever også et lydspor som står i stil, og bak mikrofonen finner vi vokalister som Matt Heafy (Trivium), Mikael Stanne (Dark Tranquillity), Björn Strid (Soilwork) og Alissa White-Gluz (Arch Enemy).

Planlagt utgivelse er neste år en gang, til pc, Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series X og PlayStation 5.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3