Funcom gir ut det norske skrekkspillet «Moons of Madness»

Kommer til Halloween.

26. mars 2019 16:14

(PressFire.no): Funcom har annonsert at de tar utvikler Rock Pocket Games sitt sci-fi-horrorspill «Moons of Madness» under vingene, og skal gi ut spillet mot slutten av oktober.

Det Tønsberg-baserte utviklerselskapet har jobbet med spillet i over tre år, som tar for seg menneskehetens første tur til Mars.

Du styrer Shane Newehart, en tekniker som er stasjonert sammen med en annen på planeten for å holde en vitenskapsstasjon i orden til et transportskip kommer med vitenskapsfolk fra jorda.

Uvisst for Shane har basen blitt opprettet for å holde utkikk over et område hvor et mystisk signal har blitt plukket opp. Vaktmesterarbeidet på stasjonen blir etter hvert hakket kjipere for Shane, som begynner å se syner og oppleve monstre av Lovecraft-proposjoner.

Spillet skal historiemessig tvinnes inn i et annet Funcom-spill: «The Secret World».

Spillet kommer altså til Halloween i år til Xbox One, PlayStation 4 og pc. PressFire prøvde forøvrig en tidlig versjon av spillet for halvannet år siden, det kan du lese om her.

Se trailer under her:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3