Funcom bryter med selskapet bak «Conan Exiles»-serverne

Lanseringen ble for stor.

6. februar 2017 12:37

(PressFire.no): «Conan Exiles» kom plutselig ut på Steam Early Access forrige uke, og har gjort det overraskende godt.

Spillet toppet blant annet seerlistene til Twitch dagen det kom ut, og har også fått mye oppmerksomhet for uhyggelig realistisk køllefysikk. Teabagging har aldri sett bedre verre ut.

Men suksessen har hatt en bakside, i at de offisielle serverne har konket helt. 200 av de drøyt 7700 serverne som er online, skulle håndteres av Funcom og deres serverpartner PingPerfect.

Det har ikke fungert som det skal, melder Funcom på Steam. Mange spillere har klagd på voldsom lagging og servere som ikke fungerte som de skulle.

- Dessverre så har den overveldende etterspørselen etter servere og våre krav til å kunne administrere dem gjort at vår partner ikke har kunnet levere innenfor rammene av kvalitet og service som vi krever.

- Derfor har begge parter bestemt seg for å avslutte samarbeidet. Vi er nå i ferd med å finne nye partnere med passende hardware vi kan flytte de eksisterende databasene til.

Denne prosessen kan komme til å ta en del dager, sier Funcom. Det skal ikke være fare for miste noe av fremgangen du har gjort på de offisielle serverne.

De som kjøpte spesialutgaven av spillet, Barbaric Edition, fikk 25 prosent avslag på serverleie hos PingPerfect. Dette blir nå fjernet fra spesialutgaven, men alle som allerede har kjøpt den vil fortsatt ha denne rabatten.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3