Funcom avduker «The Secret World»

Det nye onlinespillet til Funcom skal presenteres nærmere på Game Developers Conferance senere denne måneden.

10. mars 2009 22:57

Funcom har annonsert at de vil komme med flere detaljer rundt sitt kommende prosjekt, «The Secret World». Anledningen blir spillkonferansen GDC i San Fransisco som avholdes 23. – 27. mars.

Regissør Ragnar Tørnquist, skaperen av «Drømmefall» og «Anarchy Online», vil da møte journalister og fortelle om sin visjon av onlinespillet.

Les også: Tørnquist snakker om «Drømmefall 2».
Les også: Stor oppdatering til «Conan» er sluppet.
Les også: «Age of Conan» vant pris under Gullstikka.


MYSTIKK OG KONSPIRASJONER

«The Secret World» vil i likhet med fjorårets «Age of Conan: Hyborian Adventures» og «Anarchy Online» fra 2001 være et online rollespill, og ble først gjort offisielt av utvikleren for to år siden.

Tørnquist var ute og kommenterte de første skjermbildene fra spillet, som dukket opp på nettet i 2007. Han skrev i sin blogg at disse bare var en tidlig versjon og at kvaliteten på grafikken hadde blitt bedre.

- Jeg kontrollerer ikke hele Internett (enda), så hvis noen har vært og ”snust rundt” har du all rett til det.

Disse skjermbildene er fra en gammel og veldig tidlig prototype av spillet. Det ser allerede mye, mye bedre ut.

Funcom beskrev «The Secret World» litt nærmere i sitt andrekvartalsresultat som de la fram høsten 2008. I presentasjonen sin skrev de:

- Utforsk en hemmelig verden blant oss i dag, hvor alle mysterier, myter, konspirasjonsteorier og legender er sanne.

Spillet er annonsert til PC og Xbox 360, og er for tiden under utvikling hos et team bestående av folk med erfaring fra blant annet «Drømmefall», «Anarchy Online», «Age of Conan», «Everquest 2» og «Den lengste reisen».

Som et lanseringsstunt dukket en mystisk nettside www.darkdaysarecoming.com opp som inneholdt et dikt og koder på flere språk. Siden inneholdt også en nedtelling som vil stoppe på null 21. desember 2012, i følge Mayakulturen tidspunktet for verdens ende.

Bransjemessen GDC i slutten av mars vil gi oss flere detaljer, og kanskje en lanseringsdato for «The Secret World».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3