Første smakebit av «Assassin’s Creed 2»

Ny nettside gir oss den første pekepinnen på hva vi kan forvente av oppfølgeren. Se den første traileren her.

6. april 2009 23:58

Denne aller første traileren, som bare er ment som en forsmak før de første avsløringene kommer om noen dager, bærer bud om at vi møter en viss Da Vinci-inspirasjon i «Assassin’s Creed». Og at du kan komme til å forlate bakkenivå på en aller annen måte.

Les også: Vår anmeldelse av «Assassin’s Creed».

Traileren har også lagt godt til rette for en type bruk av webcam som gjør at du kan få noen nye holdepunkter og avsløringer om du bruker utstyret på riktig måte i møtet med traileren…

Denne PDFen utgjør også en gåte. Hvis du printer den ut og viser bildet til et webkamera på denne nettsiden (etter traileren) vil du få en spesiell opplevelse.

Les også: Rekker «Assassin’s Creed 2» julesalget?


MASKERADEBALL I ITALIA?

De første strekene og krusedullene i traileren til oppfølgeren fra 2007-spillet, sender utvilsomt tankene mot Leonardo Da Vinci.

Den siste animasjonen i traileren kan til og med hinte om at du i «Assassin’s Creed 2» kan oppleve å få litt luft under vingene, gjennom måten du blir tatt fra et av Da Vincis mest kjente verk, via en vinge og over i Assassin’s Creed-logoen.

I følge Kotaku kommer magasinet Game Informer, som er ute med sitt nyeste nummer 16. april, til å lette kraftig på sløret når det gjelder hovedpremissene for historien i dette spillet.

En del av den første traileren peker også på disse avsløringene, i følge Kotaku.
Til nå har flere innsidere spekulert i at handlingen kan komme til å finne sted i Italia, noe som jo går godt sammen med denne Da Vinci-traileren.

Flere kilder lekket historier om at de hadde blitt hyret inn som testspillere av Ubisoft, og fortalte om et fargerikt karneval i Venezia, med maskeradeball og en protagonist som minner om den i det første spillet, i hvert fall av utseende, men med et nytt navn: Ezio.

Les også: Maskeradeball i «Assassin’s Creed 2»?

«Assassin’s Creed» kom ut i 2007 til Xbox 360, PS3 og senere også til PC og Nintendo DS, i en egen versjon, og er et tredjepersons eventyrspill som da det ble lansert overrasket med flott grafikk og en original tvist i måten historien ble fortalt på. En tvist som absolutt ikke utelukker ytterligere oppfølgere…

Les også: «Assassin’s Creed» offentliggjort til PSP.

«Assassin’s Creed 2» er planlagt sluppet før neste finansår, som utløper i mars 2010.


Se den første filmsnutten fra «Assassin’s Creed 2»:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3