Første del av «Drømmefall kapitler» har fått dato

Slippes om noen uker.

1. oktober 2014 09:36

(PressFire.no): Oppfølgeren til de norske eventyrspillene «Den lengste reisen» og «Drømmefall» har endelig fått en slippdato, det bekreftet studioet i en melding i går kveld.

Spillet som delvis ble finansiert med statlige midler og folkefinansiering via tjenesten Kickstarter, er en episodebasert løsning hvor den første delen slippes 21. oktober.

Startet nytt studio for «Drømmefall kapitler»

Serien ble opprinnelig utviklet av norske Funcom, men en av seriens skapere, Ragnar Tørnquist, har fått låne merkevaren med seg til sitt nye spillstudio studio Red Thread Games.

Flere Funcom-veteraner var både med på å starte det nye studioet, så vel som å lage spillet.

I det tredje spillet i serien følger vi tre rollefigurers reise mellom to verdener, hvor den ene er i en framtidsvisjon og den andre en fantasiverden fylt med magi. Slik beskriver utviklerne selv historien.

Videre skal spillet handle om tro, håp og forandring, hvor valgene du vil ta vil påvirke historien.

Første av fem bøker

Den første delen, kalt bok én, skal ta for seg prologen til spillet og to kapitler. Bok nummer to til fem er planlagt for framtiden.

«Drømmefall kapitler bok én» slippes til Windows, Mac og Linux 21. oktober og vil være mulig å kjøpe gjennom den digitale spillbutikken Steam. En Playstation 4-versjon er planlagt for tidlig 2015. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3