Frister med stor Conan-nyhet

Funcoms Erling Ellingsen sier fansen kan se frem til en stor gavepakke til «Age of Conan».

8. juli 2009 12:02

Spillmessen GamesCon i Køln blir åstedet for Funcoms nye «Age of Conan»-annonsering. I en uttalelse til Eurogamer frister Erling Ellingsen med en nyhet som smeller:

En utvidelse, helt i tråd med hva «World of Warcraft» og andre populære MMO-spill ofte lanserer etter at det har gått litt tid.

Vanligvis inneholder slike MMO-utvidelser nye fraksjoner, nye områder, moduser eller måter å spille på. Hva Funcom brygger på må vi vente litt med å få svar på.

JOBBET LANGSIKTIG MED UTVIDELSE

Navn på utvidelsen eller pris er også noe du må vente til august med å få bekreftet, samt utfyllende detaljer om hva inneholdet blir.

Les også: Prøv Conan gratis.

Etter den ferske overhalingen av spillet, som blant annet finjusterte RPG-elementene og inkluderte nytt innhold, trodde flere at Funcom med det sa seg ferdig med Conan-jobben.

Men nei. Ellingsen sier et eget team har jobbet med utvidelsen en stund.

- De er ivrige på å vise hva de har jobbet med, uttaler han.


Til Eurogamer forteller Ellingsen videre at de vil ha den nyoverhalte Conan i bunn for den kommende utvidelsen, og at alle forbedringene dermed overføres og danner grunnlaget for spillopplevelsen.

Oppdatert: Som et ledd i sjarmoffensiven fra Funcom, inviterer selskapet nå tidligere spillere tilbake til «Age of Conan» med et tilbud om to uker gratis adgang.

Se også: Skjermbilder fra spillet.

En ny pressemelding fra Funcom, sendt ut onsdag kveld, sier at dette er snakk om 14 dager uforpliktende testing av det overhalte spillet, og har du en tidligere brukerkonto kan du reaktivere denne og se hva slags nyheter spillet inneholder.

De omtaler nå spillet som «The Second Coming of Conan», nok et bevis på at spillet i dag - omtrent 14 måneder etter lansering - fremstår i en annen drakt og er nærmere de opprinnelige visjonene.GamesCon arrangeres i Køln 19.-23. august.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3