Frister med masse nytt i «Overwatch» på nyåret

22. desember 2016 12:14

(PressFire.no): En av årets aller største suksesser er uten tvil skytespillet «Overwatch» fra Blizzard Entertainment, og nå som året går mot slutten har spillets regissør oppsummert året som var.

Men Jeff Kaplan velger også å bruke anledningen til å friste med hva vi kan forvente fra spillet i det kommende året.

Det er ingen hemmelighet at Blizzard konstant jobber med nye elementer og innhold til spillet, men Kaplan bekrefter i videoen at det jobbes med flere nye helter. Det er spesielt én helt som skal være «veldig lovende» i tillegg til flere «morsomme prototyper».

Et nytt kart kalt Oasis er i rute til å bli sluppet «veldig tidlig i 2017», avslører han. Han hinter også om flere andre nye kart, hvor utviklerne spesielt har sett seg ut ett av dem.

Kommunikasjon i spillet får også nye funksjoner, hvor kommunikasjonshjulet blir oppgradert med mulighet for å ha fire såkalte voice lines, fire emotes og fire sparys. Målet skal være at spillerne bruker team chat mer i stedet for party chat.

Blizzard ønsker også å introdusere browser for custom game server tidlig i 2017.

Kaplan frister også mye nye events i løpet av året og mener spillerne kommer til å bli overrasket over hva de har planlagt for sesong-events.

Akkurat nå pågår julefeiringen i spillet med den såkalte «Winter Wonderland»-oppdateringen.

Se Jeff Kaplan snakke om spillet her:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3