Frister med gratis utvidelser til «Ms. Splosion Man»

Og spreke konkurranser.

14. juli 2011 10:25

Vi så det samme etter utgivelsen av «Super Meat Boy» i fjor, og nå har Twisted Pixel som står bak ett av ukas nye på Xbox LIVE Marketplace røpet sine (tilsvarende) planer: Det kommer gratis utvidelser til «Ms. Splosion Man» i fremtiden. I tillegg planlegges det ukentlige konkurranser.

- Fra tid til annen vil vi gi bort premier og annet morsomt til de beste, og noen ganger også plukke ut tilfeldige personer fra resultatlistene, sier Jay Stuckwisch i Twisted Pixel til Eurogamer.

Han understreker at det er en utfordring å skulle overgå seg selv, og tenke nytt for å gi fansen det lille ekstra. Men måten man bruker TMS (Title Managed Storage) i Xbox 360-arkitekturen, gjør dette mulig. TMS er et «smutthull» som tillater utviklerne å gjøre relativt små endringer til sin egen utgivelse etter lansering. Akkurat det samme som Team Meat gjorde i fjor, da «Super Meat Boy» ble lansert til Xbox 360.

Les også: Vår anmeldelse av «Ms. Splosion Man».

Foreløpig vil ikke Twisted Pixel avsløre når de første utvidelsene dukker opp, men røper at konkurransene vil foregå slik at ett bestemt brett i «Ms. Splosion Man» blir valgt ut. I løpet av en uke er det om å gjøre å mestre dette på best mulig vis – og helst så raskt som mulig. En av nyhetene i oppfølgeren, sammenlignet med 2009-spillet «'Splosion Man», er at du kan konkurrere mot andre spilleres «spøkelser».

«Ms. Splosion Man» ble lansert til Xbox LIVE Marketplace i går (onsdag 13. juli), og er priset til 800 Micorosft-poeng (65 kroner).


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3