Hva med en komplett Super Nintendo-samling?

Selges nå, men ikke forvent loppemarkedpris.

13. desember 2012 21:21

(PressFire.no): En selger, som går under kallenavnet kaisetsuna, kvitter seg med en komplett samling med samtlige amerikanske Super Nintendo-spill på Ebay.

Herligheten består av 721 spill og selgeren skal ha samlet spill og esker fra både USA, Canada og Mexico til en komplett samling.  Den inneholder også 84 prosent av alle manualer.

Skulle ikke det være nok inkluderer samlingen også duplikater av 26 spill, 15 esker og mellom 50 og 100 manualer. Videre har selgeren renset og sjekket at samtlige spill funger og fjernet tusjmerker.

Ikke gratis

Er du interessert i å sikre deg samlingen må du ut med 25 000 dollar, eller rundt 150 000 norske kroner.

Hvis du regner gjennomsnittsprisen utgjør det rundt 36 dollar per spill men det er flere spill i samlingen som regnes som sjeldenheter og er verdt langt mer for andre samlere.

Spillene er av amerikansk type og vil derfor kun fungere sammen med en amerikansk versjon av Super Nintendo-konsollen, eller en overgangskassett. Formen på kassettene viker fra de som ble gitt ut her i landet.

180 kilo spill

Den imponerende spillsamlingen befinner seg i Columbus, Ohio og skal ifølge selgeren veie rundt 180 kilo.

Derfor må selgeren også kontaktes for eventuell frakt ut av USA.

Det har i skrivende stund kommet inn 147 tilbud på spillsamlingen, men ingen av dem har tangert prisen på 25 000 dollar eller har blitt akseptert av selgeren.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3