Frank West er ikke død

Capcom har planer for stjernen fra det første «Dead Rising». Vi har ikke sett det siste fra Frank West, lover utgiveren.

28. april 2010 18:27

Capcoms zombiespill «Dead Rising» fra 2006 introduserte oss for spillfiguren Frank West, en fotojournalist som blir fanget inne i et kjøpesenter – omgitt av bølger med zombier.

Da oppfølgeren til «Dead Rising» ble annonsert – et spill som er ventet i september – ble det raskt klart at Frank West hadde blitt erstattet med Chuck Greene. Capcom hinter nå om at Frank på ingen som helst måte har blitt pensjonert.

HYLLET I «LEFT 4 DEAD 2»

Den seneste tiden har Frank West dukket opp i en rekke andre spill, og har nesten blitt en kulthelt.

Valves «Left 4 Dead 2» har inkludert en hilsen til Frank i den ferske utvidelsen The Passing. West dukker også opp i «Lost Planet 2» (ute 21. mai).

Capcom beroliger fansen av Frank som frykter vi har sett det siste spillet der fotografen dukker opp.

- Capcom Japan har forstått at Vesten liker Frank. Kanskje det er derfor han heter Frank West?

- Han kommer til å gjøre opptredener i så mange spill som mulig, uttaler Seth Killian hos Capcom til Destructoid.

«Dead Rising 2» utvikles av Canadiske Blue Castle Games, under overoppsyn fra Capcoms Keiji Inafune. Handlingen er denne gang flyttet til Fortune City, en kopi av Las Vegas. Chuck prøver å finne sin egen datter som ble infisert av de vandøde da hennes mor ble drept.

Spillet ble nylig vist frem under Capcoms Captivate ’10-event på Hawaii. Både nye skjermbilder og en fersk trailer (se under) har kommet ut fra den seansen. I oppfølgeren økes antallet zombier du ser på skjermen samtidig fra 800 i det første til omtrent 6000.


«Dead Rising 2» slippes etter planen 3. september til Xbox 360, PlayStation 3 og PC.

Se fersk trailer:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3