Framskynder «Dead Island 2»-utgivelsen

– Lettet over at spillet er ferdig.

13. februar 2023 17:24

​(PressFire.no): Utsettelser av spill som har fått en dato er blitt rimelig vanlig i spillbransjen, men noen sjeldne ganger går det den andre veien også.

Som nå: Deep Silver og Dambuster Studios proklamerer i en pressemelding at «Dead Island 2», et spill som har vært gjennom et aldri så lite utviklingshelvete de siste årene, er endelig ferdig.

– Vi er like oppspilte som vi er lettet over å kunne bekrefte at spillet nå er ferdig utviklet, skriver selskapene, og referer til at det har «gone gold» – altså at spillets endelige versjon kan trykkes på plate.

Det skal sies at spillet har hatt sine egne utsettelser. Det skulle opprinnelig gis ut 3. februar, men ble så dyttet tilbake til 28. april. Nå som spillet er ferdig litt før tiden vil denne datoen derimot skyves fremover med en uke.

(Det hadde sikkert også noe med at «Star Wars Jedi: Survivor» fikk en ny lanseringsdato på samme dag – og at spill som «Redfall» og «Zelda: Tears of the Kingdom» kommer rett etterpå.)

Ny lansering er nå altså 21. april – til Xbox One, Xbox Series S/X, PlayStation 4, PlayStation 5 og PC (via Epic Games Store).

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3