Fra «Scribblenauts» til postapokalyptisk fremtidsaction

Og fra Nintendo DS til Xbox 360.

31. oktober 2010 11:18

«Scribblenauts»-utvikleren 5th Cell har nå annonsert sitt nye spillprosjekt, «Hybrid». Og bekrefter samtidig at spillet kun blir nedlastbart på Xbox 360.

Spillutvikleren har vært forbundet med den innovative og sjarmerende Nintendo DS-serien, «Scribblenauts». Da de annonserte det første spillet i serien, ble selskapet nesten en sensasjon over natta under fjorårets E3 i Los Angeles.

I spillet kan du fremkalle objekter ved å skrive tilfeldige ord, dermed er det fantasien din som bestemmer løsningen på oppgavene i spillet. Anmeldere ble dessverre ikke helt overbevist av det første spillet, men vi likte det nye spillet langt bedre.

Nå har imidlertid utvikleren annonsert at deres nye spill ikke vil være av den søte og sjarmerende typen.

- «Hybrid» er en pioner innen tredjepersons skytespill i en ødelagt postapokalyptisk verden, og gir spillere en helt ny spillopplevelse som aldri har blitt sett i denne sjangeren, står det i en melding på utviklerens nettsider.

- «Hybrid» tilbyr en banebrytende evolusjon innen tredjepersons skytespill, og 5th Cell gleder seg til å tilby våre innovative spillmekanske idéer til en ny plattform og et helt nytt publikum. 5th Cell streber etter å innovere innen tv-spill, og som våre foregående titler mener vi «Hybrid» gjør det samme.

Hva som er innovativt og originalt med spillet, er ennå i det blå - postapokalyptiske skytespill har ikke vært originalt på veldig lenge. Sjefen for selskapet, Jeremiah Slaczka, avslørte imidlertid overfor Joystiq.com i august at spillet utvikles med «Half Life»-utviklernes verktøy, Source Engine.

I den korte teaser-traileren fortelles det at «Gud ikke skapte penger eller krig, menneske skapte dem» og avslutter med «Gud ikke skapte helvete, Varians skapte det». Det er dermed ikke veldig vanskelig å resonnere seg frem til hvem fienden i spillet er.

«Hybrid» utvikles ekskluivt for Xbox 360, men har ennå ikke fått noen utgivelsesdato.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3