Fra «Resogun», «Dead Nation» og «Stardust» til battle royale?

23. april 2018 13:28

(PressFire.no): Det var i fjor at det finske studioet Housemarque kastet inn håndkleet for spillsjangeren de hadde blitt kjent for – arkadeskytespill.

Det gikk ikke bra med deres to siste spill og dermed kunngjorde de også at det var på tide å komme seg videre, uten å utdype hvor ferden gikk.

Nå kunngjør de «Stormdivers» med en trailer.

Problemet er bare at traileren ikke videre utbroderer spillet og vi sitter på mange måter igjen med mer spørsmål enn svar.

Men i et intervju hos Eurogamer letter de litt på sløret.

- Du kan sammenlignet det med mange av flerspilleropplevelsene du har om dagen, heter det fra Mikael Haveri hos Mousemarque til Eurogamer.

Eurogamer følger opp med å påpeke at det høres ut som de går i «Fortnite»-retningen og får svar at «det er en god antagelse».

Mer vil de ikke avsløre, foruten at det er flerspiller og at det er hard konkurranse i den sjangeren.

De skal ha jobbet med spillet i lang tid og håper de er i stand til å hevde seg mot alle de andre spillene. De skal selv ha spilt det i to år, men puss gjenstår før en utgivelse.

- Det er ikke langt unna, men vi har ikke dårlig tid til å få det ut før det er ferdig. Forhåpentligvis i år, men for å være forsiktig bør vi ikke si at det kommer i år.

«Stormdivers» utvikles med tanke på pc og konsoller.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3