Fra nivå 1 til 70 på ett minutt i «Diablo III»

Trenger ikke engang å slåss.

28. april 2015 14:59

(PressFire.no): De fleste bruker mange timer på å nå maksnivået i det populære action-rollespillet «Diablo III», men spilleren Dat Modz gidder ikke å vente.

Han og noen kompiser har gjort sport av å komme seg til nivå 70 i spillet på kortest mulig tid, og dokumenterer det hele i videoform.

Ny rekord

Nylig satte han en ny rekord, hvor de klarte å gå fra nivå én til toppen på 65 sekunder.

Det klarte de ved å komme seg inn i et hemmelig nivå kalt Cow Level, som gir en ganske stor ekstra puff på erfaringspoengene.

Rollen han spiller har på seg en såkalt Hellfire Ring med en Gem of Ease og bytter til bedre utstyr så snart han har gått opp til nivået det krever. Utstyret bidrar også til at han går fortere opp i nivåene.

Uten å slåss

I videoen kan du se hvordan han sender medspillerne i forveien for å hjelpe ham – i praksis havner han aldri i en slåsskamp.

Youtube skriver han at det sannsynligvis er mulig å klare det enda kjappere om han klarer å bruke rett utstyr i prosessen.

Han mener det skal være mulig å nå maksnivået på under 40 sekunder.

Se videoen her:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3