Fra nå av blir «World of Warcraft»-tallene hemmelige

4. november 2015 14:56

(PressFire.no): I forbindelse med Activision Blizzards kvartalsrapport kommer det fram at antall abonnementer i «World of Warcraft» synker ytterligere til 5,5 millioner spillere.

Det er riktignok «bare» en nedgang på rundt 100 000 abonnementer siden forrige kvartalsrapport, men 5,5 millioner er langt fra toppen på 12 millioner spillere. Du må faktisk tilbake til 2006 for å finne like lave tall.

– Finnes andre og bedre måter

I forbindelse med kvartalsrapporten fortalte spillgiganten til investorer at dette er siste gangen de rapporterer antall abonnenter.

– Det finnes andre måter å måle på som er bedre indikatorer på hvordan Blizzards business gjør det, skal det ha blitt sagt i rapporten.

Ifølge Gamespot skal det nå rapporteres «engasjement». Det skal ikke ha blitt spesifisert hvordan dette måles.

«World of Warcraft: Warlords of Draenor».

Kommer utvidelse og film

Blizzard kunngjorde i august en ny utvidelse til spillet kalt «Legion», som foreløpig ikke har fått utgivelsesdato.

Det er forventet at datoen blir avslørt under Blizzards konferanse den kommende helgen, sammen med en trailer for den kommende « Warcraft»-filmen som har planlagt premiére i juni 2016.

Se teaser i toppen av artikkelen.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3