Fra fredag kan du spille «Red Dead Redemption» på Xbox One

6. juli 2016 10:21

(PressFire.no): Da Microsoft kunngjorde at de har rigga til slik at Xbox One kan spille Xbox 360-spill, var det spesielt ett spill folket ønsket seg – Rockstar Games-klassikeren «Red Dead Redemption».

I en avstemming var det spillet tronet på toppen av lista.

Fin kåbbåi-sim.

Endelig klart

Dette har latt vente på seg, men nå kunngjør Rockstar Games at fra 8. juni vil det bli mulig å spille «Red Dead Redemption» på Xbox One.

De forteller også at det ikke spiller noen rolle hvilken versjon av spillet du kjøpte til Xbox 360 – både «Red Dead Redemption», «Undead Nightmare» og «Red Dead Redemption: Game of the year edition» vil fungere.

Etterlengtet oppfølger

«Red Dead Redemption» ble i 2010 roset av kritikerne og mange håpte at Rockstar Games kom til å kunngjøre en oppfølger under årets E3 i Los Angeles for noen uker siden.

Det skjedde ikke, men nå kan man i det minste få et gjensyn om man har kvittet seg med Xbox 360-konsollen til fordel for en Xbox One.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3