«APB»-skaperne avslører «Project: MyWorld»

Realtime Worlds har sluppet den første traileren fra sitt neste spill.

29. juli 2010 10:12

Skotske Realtime Worlds har nylig sluppet «APB», et PC-spill som på mange måter fremstår som en krysning mellom et tradisjonelt skytespill og et MMO. Tidligere har Dave Jones, som er sjefen for Realtime Worlds, også vært sentral bak det første «Grand Theft Auto», «Crackdown» og «Lemmings».

Og det er på en bisarr måte en forlengelse av alt dette som blir å finne i det nylig annonserte «Project: MyWorld». For her er det uten tvil fokus på det brukerskapte og en stor, åpen lekeplass du kan boltre deg i. Den grafiske stilen og målgruppen i dette nye, er utvilsomt helt annerledes enn hva som er tilfellet med «APB». Ut i fra den første traileren (som du ser nederst i denne saken) får vi assosiasjoner til både «SimCity» og «LittleBigPlanet». Og det er veldig fokusert mot sosiale medier som Twitter og Facebook.

I filmsnutten demonstreres det hvordan man kan dekorere hus, kjøpe bygninger og hele tiden interagere med venner online. Det er ikke bare husdekorering i spillet, for traileren viser også bilder av bilkjøring, små fly og båtturer.

Veldig få detaljer er så langt sluppet, men ifølge spillets nettside skal «Project MyWorld» lanseres til neste år – muligens i mars, ifølge VG247. Spillet er for tiden i lukket betatest og Dundee-utviklerne er for tiden i samtaler med mulige distributører. Det er derfor ikke kjent hvilke plattformer spillet kommer til, men flere detaljer er like rundt hjørnet.

Se den første traileren fra «Project MyWorld» her: 


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3