Får vi servert nok et klossete Batman-spill?

Mystiske spor av «LEGO Batman 2».

28. november 2011 12:49

(PressFire.no): Britiske Traveller’s Tales har siden 2005 gitt ut et titalls LEGO-spill, stort sett bygd rundt den samme formelen – og med flere kjente merkenavn som har blitt gjenstand for en slags humoristisk hyllest, med fokus på samarbeidsspill og oppgaveløsning.

Det startet med «LEGO Star Wars», før både Indiana Jones, Harry Potter, «Pirates of the Carribean» og Batman alle ble lego-fisert på samme «klossete» måte.

Nylig kom det andre av to Harry Potter-spill ut, «LEGO Harry Potter: Years 5-7». Men det er lite som tyder på at Traveller’s Tales har tenkt å stoppe riktig enda.

Batman med venner

Neste år kommer en ny «Batman»-film, «The Dark Knight Rises», og det kan være et gunstig tidspunkt å slippe en oppfølger til «LEGO: Batman»?

Fansiden BrickTuts har publisert et bilde fra det de hevder er fra en produktplakat fra et hittil ikke annonsert spill. «LEGO Batman 2: DC Super Heroes» inneholder, som navnet tilsier, ikke bare flaggermushelten.

Også andre DC-figurer som Superman, Wonder Woman og Green Lantern er med, kan vi se ut i fra dette bildet.

I tillegg til filmen, nok en gang regissert av Christopher Nolan, er det også planer om å gi ut leketøyssett under navnet LEGO Super Heroes neste år, skriver Eurogamer.

NB! Foreløpig er det ikke bekreftet fra offisielt hold at «LEGO Batman 2: DC Super Heroes» er under utvikling.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3