Får vi se VR til Xbox på E3?

Hjemmesiden kan ha røpet utviklere.

31. mai 2016 09:21

(PressFire.no): Så hva foregår egentlig hos Microsoft når det gjelder Virtual Reality?

Pc-markedet valser fremover, PlayStation har sitt eget headset, og deres eget Hololense-AR-prosjekt ser ut til å bare tøffe videre på halv maskin etter at konsumentversjonen ble skrinlagt for noen måneder siden.

Men ryktene går om at den neste Xboxen, som kan komme allerede neste år og skal være fire ganger sterkere enn Xbox One, kommer til å støtte Oculus Rift.

En avtale mellom Oculus og Microsoft om full spillstøtte skal fortsatt ikke være helt i land enda, men de har allerede en variant klar for Xbox One, der du kan spille konsollspillene på en flat skjerm i en virtuell stue dersom du kobler headsettet til maskinen.

Men et eller annet er i ferd med å skje, for på E3s hjemmesider har det nå, uten særlig forklaring, poppet opp en egen kategori for VR-spill til Xbox og Xbox One.

Fire selskaper - Rebellion, Maximum Games, Readily Information Company og 3DRudder – har skrevet seg opp på lista allerede.

Rebellion lager «Battlezone VR»-remaken til Oculus Rift og PlayStation VR.

Om dette betyr at vi får en eller annen form for VR til Xbox One, eller om kategorien bare er en placeholder for Xbox Scorpio, vites ikke. Men det er sannelig ikke lenge til vi får vite det.

Microsoft sin E3-konferanse sendes her på PressFire mandag 13. juni klokka 18:30.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3