Får vi en «Resident Evil 2 Remake»-demo?

Mystiske tall dukket opp i «RE7»-demoen.

15. juni 2016 15:59

(PressFire.no): «Resident Evil 7»-traileren som ble sluppet under Sonys E3-pressekonferanse har skapt heftig diskusjon på nettet.

For ikke bare har spillet VR-støtte, men hele greia spilles i førstepersons synsvinkel. Det har skapt litt sammenklemte øyenbryn blant deler av fansen, der mange tydeligvis ikke har vent seg til at serien ofte tar bråvendinger.

Sammen med traileren slapp også Capcom en demo på PSN for Plus-medlemmer, og i loadingskjermen til denne har noen smartinger plukket opp noen tall – som ved første øyekast ser veldig tilfeldige ut.

Tallrekka «US-00551/90009» ble snappet opp av NeoGAF-bruker Persona7, som også har gravd litt i spillarkivet til Capcom.

For 00551 er nemlig produktnummeret på den 19 år gamle versjonen av orginialspillet, «Resident Evil: Directors Cut», mens 90009 er produktnummeret på en demodisk som fulgte med det – demoen til «Resident Evil 2».

Det er litt for spesifikt til at det er en tilfeldighet, men hva betyr det?

De fleste heller mot hypotesen om at spillet vil komme med en demo av «Resident Evil 2»-remaken, som ble annonsert i fjor.

Området og personene i demoen skal forøvrig ikke ha noe med selve spillet å gjøre - og ingen av de skal være med når spillet kommer.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3