Fotball-oppdateringene kommer

Lurer du på når Robbie Keane skal skifte drakt også i FIFA, Football Manager eller Pro Evolution Soccer?

9. februar 2009 11:03

Et hektisk overgangsvindu har sørget for at flere spillere har skiftet beite. Midt i en snøstorm i London befant Zenits Andrei Arshavin seg, før han omsider ble Arsenals eiendom etter mye forvirring.

Robbie Keane gikk, i likhet med et dusin andre eks-Tottenhamspillere, tilbake til Spurs. Og sist men ikke minst: Rune Lange er Hartlepool United-spiller!


Men hvordan får du kloa i alle disse oppdateringene i ditt favorittfotballspill?

«Pro Evolution Soccer 09»

Utvikleren Konami skal slippe en oppdatering i slutten av februar, skriver Eurogamer.  Oppdateringen kommer til PC-, Xbox 360- og PS3-versjonene av spillet.

Dessuten har Konami planer om å inkludere 200 nye spillere i ”Pro Evolution Soccer 09” samt justere statistikk slik at det reflekterer spillernes prestasjoner den første halvdelen av sesongen. Forvent derfor en enda tøffere duell neste gang du møter Uniteds midtstopperkjempe og formspiller Nemanja Vidic.

«FIFA 09»

EA har en løsning som gjør at slike oppdateringer rundt overganger og prestasjoner skjer hyppigere og mer sømløst enn konkurrentene. Men for å gjøre dette mulig må du installere «FIFA 09 Live Seasons».

EA har nå snauset prisen på «Live Seasons», som du finner på Xbox Marketplace eller PlayStation Store, til cirka 100 kroner. Totalt seks ligaer er inkludert i den store pakken, men du kan velge ligaer individuelt til 29 kroner per stykk.

NB!  Ved kjøpet av «FIFA 09» var én av ligaene gratis gjennom en kode som fulgte med i spillcoveret.

«Football Manager 09»

Utvikleren har uttalt at de jobber med en oppdatering som skal slippes i slutten av februar. Har du ikke tid til å vente? Det finnes andre løsninger i mellomtiden:

På den norske FM-siden har en bruker selv oppdatert med de aller fleste overgangene i en uoffisiell patch. Du finner også en editor og hjelp til hvordan du skal bruke den i FM-forumet, noe som lar deg gå inn og endre alt dette selv.

Nettside: FMnorge.com

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3