«Forza Motorsport 3»-demo på vei

Snart kan du prøve fem ulike bilmodeller på Camino Viejo-banen, en hel måned før Xbox 360-simulatoren er ute i butikkene.

12. september 2009 10:01

Microsoft sendte ut en pressemelding før helgen som forteller at Xbox 360-simulatoren får en demo 24. september, nesten en hel måned før fullversjonen av spillet er ute i butikkene.

Demoen inkluderer full skademotor og cockpit-view i tillegg til at du kan risikere å ta en full rulle om du kjører som en gris.

Dette er noen av nyhetene i det tredje Forza-spillet som du får rikelig med tid til å utforske når demoen lanseres på Xbox 360 24. september.

FERRARI, PORSCHE OG AUDI I DEMOEN

Du kan prøve hele spekteret av selve kjøreopplevelsen i «Forza Motorsport 3» i denne demoen, til tross for at du bare har en håndfull bilmodeller å teste ut på én enkelt bane.

Camino Viejo-banen er en av de utviklerne i Turn 10 har skapt selv, men er basert på et virkelig område i Spania, nærmere bestemt fra Montserrat-regionen utenfor Barcelona.

Da PressFire møtte spillets regissør, Dan Greenawalt, på E3-messen i Los Angeles i sommer, kunne han fortelle at teamet hans hadde designet egne baner som ga de friheten til å skape utfordringer du kanskje ikke finner på de originale banene som også er inkludert i spillet.

Les også: Vi møtte «Forza 3»

-sjefen på E3.
Se også: Skjermbilder fra spillet.

Totalt får du 100 baner å bryne deg på i det ferdige spillet, og om denne banen som du finner i demoen hadde Greenawalt dette å si da vi møtte han i juni.

- Teamet dro blant annet ned til Spania for å filme og fotografere det aktuelle stedet.

- Området du ser eksisterer, banen gjør ikke det. Fordelen ved å lage originale baner er at vi kan designe flere utfordringer i elevasjon, mer spennende veier og flere tekniske svinger for å skape mer moro om du for eksempel kjører en slapp Honda Civic, uttalte Greenawalt.

Kanskje mer interessant for de fleste Forza-fanatikere, er hvilke biler du får råne rundt i. Det blir dessverre ingen Honda Civic i denne omgang, men Turn 10 og Microsoft byr opp til en prøvetur av følgende modeller:

Ikke glem å prøv ut den omdiskuterte rewind-knappen (trykk select på Xbox 360-kontrollen) når du får hendene i demoen.

Les også: Vi testet «Forza Motorsport 3»

på E3.

Denne funksjonen har man tidligere hatt i Codemasters-spillene «Race Driver: GRID» og ferske «Colin McRae DiRT 2», men det er første gang en simulator av Forzas kaliber har gitt deg muligheten til å spole tilbake om du gjør en blunder og havner i autovernet.

«Forza Motorsport 3» lanseres eksklusivt til Xbox 360 23. oktober.

Se den rykende ferske traileren:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3