«Forza Horizon 4» er satt til Storbritannia og har masse sauer.

Sjekk ut trailer og gameplay her.

11. juni 2018 01:43
Bæ!

(PressFire.no): Det er nesten sånn at du kan stille klokka etter «Forza»-serien. Spillene har blitt en gjenganger på E3-konferansene til Microsoft nå.

Og selv om vi ikke fikk en bil senket ned på scenen i år, så var det fortsatt dags for et nytt «Forza»-spill, i «Horizon»-serien.

Denne gangen er spillet satt til Storbritannia, hvor du skal kunne gønne rundt på landeveier og gjennom storbyer. I traileren fikk vi se alt fra strender til sau-bebodde åser, og hovedbyen i spillet er denne gangen Edinburgh.

«Forza Horizon 4» har en stor og åpen verden du kan kjøre rundt i sammen med venner eller ukjente.

Spillet har også dynamisk vær og selv dynamiske årstider, noe som ble demonstrert under konferansen ved at Microsoft drysset løv på de oppmøtte i Los Angeles da traileren viste vår-områder.

At spillet er satt til Storbritannia gjenspeiles også i bilutvalget. Denne gangen kan vi også velge mellom klassiske britiske biler som MGB GT, McLaren Senna og en London-taxi.

Under finner du trailer og gameplay-demonstrasjon. Spillet skal lanseres 2. oktober, og kommer også til Xbox Game Pass samtidig.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3