«Forza 7» fjernes fra butikkene neste måned

Lisensene til biler og baner går ut.

2. august 2021 14:49

(PressFire.no): Utvikler Turn 10 har varslet at «Forza Motorsport 7», altså det nyeste spillet i serien, ikke lenger vil være mulig å kjøpe fra og med 15. september. Det samme gjelder DLC-innhold i spillet.

Om du spiller spillet via Xbox Game Pass vil du ikke lenger ha tilgang til å spille det etter denne datoen. Med andre ord bør du handle nå for å kunne fortsette å spille – og spillet er blitt satt ned til hundringsen fram til det fjernes.

Om du har kjøpt DLC-innhold til spillet og spiller via Xbox Game Pass skal du ha mottatt en kode som kan brukes til å få permanent tilgang til spillet.

De som allerede eier spillet vil fortsatt kunne laste det ned og spille på nett.

– Spillene må fjernes etter en del år fordi tredjepartslisensene som vi har for å bruke ekte biler, baner og elementer begynner å gå ut, skriver utviklerne på Twitter.

Siden dette er den nyeste utgaven i serien vil dette merkelig nok bety at det ikke vil være et «Forza»-spill til salgs. Et nytt spill skal komme neste år en gang.​

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3