«Fortnite»-spiller spilte turnering med aimbot for å bevise at spillet har dårlig anti-juks

Kom seg til finalen før han ble bannlyst - er nå sparket fra laget.

11. august 2020 15:45

(PressFire.no): Juksing er en uting man opplever i de fleste nettspill, men få har gått så langt som å gjøre seg til martyr som «Fortnite»-spilleren med kallenavnet «Kona» gjorde, som spilte for den lille e-sportorganisasjonen Team Deny.

Han hadde ikke bare sett seg lei på juksing i spillet, men også på «hvor dårlig» utviklerne av spillet hadde implementert anti-juksing.

For å «bevise» poenget sitt installerte han jukseprogrammer på sin egen pc og strømmet så at han kunne skru på alt fra å kunne se andre spillere og «aimbot» til øyeblikkelig lading av våpen.

Han spilte deretter med juksingen skrudd på i Fortnite Championship Series Chapter 2 Season 3-kvalifiseringen, hvor kan kom seg helt til finalene før utvikler Epic oppdaget at han jukset og utestengte ham.

- Anti-juksen er så håpløs på dette punktet at folk kan komme seg til finalene. Jeg håper folk har lært av dette, skriver han på Twitter.

Han skriver også at en «sinnsyk mengde» folk har kontaktet han for å få vite hvor de kan få tak i jukseprogrammene. I sosiale medier kritiseres han sterkt.

I etterkant kan det virke som han angrer noe, etter at mange påpekte at han hadde tatt finaleplassene fra folk som spilte legitimt.

- Skulle ikke ha jukset i det hele tatt. Jeg forventet ikke denne mengden kjeft skulle komme min vei. Jeg hadde forventet å bli bannlyst i de første rundene. Visste ikke at Epics anti-juks var så forferdelig, skriver han.

Han er nå blitt sparket fra laget.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3