«Fortnite», «Paladins», «Dragon Ball FighterZ» og «Overcooked 2» på vei til Switch, ifølge lekket bilde

Bekreftes av flere uavhengige nettsider. Oppdatert: Sør-Korea har aldersmerket «Fortnite».

1. juni 2018 11:04

Oppdatering: Det sør-koreanske aldersmerkingsbyrået GRAC har lagt ut en vurdering av «Fortnite» til Switch, der spillet har fått aldersgrense 12 år. Dermed ser i hvert fall den ut til å stemme av spillene i lekkasjen under.

(PressFire.no): E3-tid er rykte- og lekkasje-tid! Og i år har også Nintendo vært av den hullete varianten, der blant annet det nye «Pokémon»-spillet ble lekket før den offisielle annonseringen.

Nå har et knippe andre spill også blitt avslørt, inkludert noen skikkelig storspill, skal vi tro et bilde som dukket opp på nettet.

Bildet stammer fra en 4chan-bruker som sier han fikk det av en venn som jobber med å lage skiltene til E3-boden til Nintendo.

På bildet ser vi logoer til ikke-annonserte Switch-versjoner av «Fortnite», «Dragon Ball FighterZ», «Overcooked 2», «Paladins», «Killer Queen Black» og «FIFA 19».

Vanligvis stopper det der. Anonyme bilder på nett er vriene å bekrefte, så da skriver de fleste seriøse nettsidene heller ikke om det. Men denne gangen er det annerledes.

Kort tid etter bildet begynte å florere i diverse fora, gikk spillnettsidene Kotaku og Destructoid ut omtrent samtidig og uavhengig bekreftet innholdet i det. Det samme gjør også den Nintendo-sentrerte YouTube-kanalen GameXplain.

Destructoid gikk så langt som å si at de har hatt embargoer på å snakke om enkelte av spillene på lista, som de mottok etter å ha begynt bookingen av E3-møter med utviklere.

Nintendos E3-«konferanse» starter tirsdag 12. juni klokka 18:00, så det er ikke så lenge til vi får vite om dette stemmer. Her er for øvrig alle E3-tidene du trenger.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3