«Fortnite»- og «Paladins»-filer lastet opp til Nintendo eShop på Switch

Kodesnokere fant filer og bilder fra spillene - kan en plutselig lansering neste uke være på trappene?

7. juni 2018 12:39
Disse to bildene er blitt lastet opp til eShop.

Oppdatering: «Paladins» er blitt bekreftet og avslørt. Les mer om det her.

(PressFire.no): For noen dager siden dukket det opp et bilde som angivelig viste en rekke kommende titler til Nintendo Switch – øyensynlig via en underleverandør som skulle lage promomateriale til E3.

På lista var spill som «Fortnite», «Paladins», «Dragon Ball FighterZ» og «Overcooked 2». Samtidig ble det også klart at det sør-koreanske aldersmerkingsbyrået GRAC hadde gitt «Fortnite» til Switch aldersgrense 12 år.

Dermed er det på det stadiet at det begynner å bli en dårlig beholdt hemmelighet at Epics Battle Royale-spill kommer til Nintendo-konsollen, og at det skal avsløres på E3 neste uke.

Så hvorfor ikke hive enda mer bensin på bålet? Driftige kodesnokere har nemlig sniffet seg gjennom Switch-nettbutikken eShop og funnet enda flere beviser.

Nye filer om omhandler «Fortnite» er lastet opp til tjenesten, inkludert et bilde som skal brukes i hovedmenyen på konsollen. Bildet ser ut til å være fra den nåværende «sesongen» av spillet.

Det er også interessant at nøyaktig det samme har skjedd med et annet spill, denne gangen med «Overwatch»-konkurrenten «Paladins», som dermed også ser ut til å være bekreftet til Switch.

Både en oppdateringsfil er blitt lastet opp til eShop, og et spill-ikon til hjemskjermen på konsollen. Dermed kan det jo virke som om også det spillet skal gis ut om ikke fryktelig lenge.

Tør vi gjette på en utgivelse rett etter Nintendos E3-sending, som er tirsdag klokka 18:00?

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3