«Fortnite» klar for PS5 og Xbox Series X/S

Fetere grafikk og raskere vei inn kampene.

3. november 2020 11:22

(PressFire.no): Det er i en oppdatering på de offisielle sidene at Epic Games nå bekrefter at «Fortnite»-versjonen for de nye konsollene vil være klar når de lanserer om noen dager.

De påpeker at «Fortnite»-versjonene til de nye konsollene ikke er justerte versjoner av de til Xbox One og PlayStation 4, men fullblodsversjoner bygget fra bunnen og opp.

Videre lister de opp hvilke forbedringer man vil få på de respektive konsollene.

På PlayStation 5 og Xbox Series X vil spillet kjøre i 4K-oppløsning (1080P på Xbox Series S) med 60 bilder i sekundet i tillegg til at de lover mer fancy fysikk og visuelle effekter.

Den vesentlig raskere lastetiden vil også gi deg kortere tid inn til kampene, skriver Epig Games.

Samtidig vil delt skjerm nå kunne spilles med 60 bilder i sekundet.

PlayStation 5-versjonen vil også støtte den nye DualSense-kontrolleren – hvor det påpekes at du vil kunne kjenne motstand fra våpnene i skulderknappene.

Versjonen til Sony sin konsoll har også muligheten til å velge konkrete moduser direkte fra PlayStation 5-menyen – typisk gå direkte til Battle Royale Lobbyene til Solo, Duo eller Squad.  

Xbox Series X og S slippes 10. november, mens vi må vente til 19. november for PlayStation 5 i Norge.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3