Forhåndsbestilte du «No Man’s Sky» bør du lese dette

Feil kan strande deg i ett solsystem.

11. august 2016 11:04

(PressFire.no): Denne uken lanseres det svært etterlengtede science fiction-spillet «No Man’s Sky» til PlayStation 4 og pc.

Nå viser det seg at de som forhåndsbestilte spillet kan møte på en feil i spillet som gjør at du ender opp i ett solsystem uten muligheten til å reise videre – det kommer fram i en lengre tråd på Reddit.

Hyperdrive you mad

I spillet er det essensielt å ha en såkalt hyperdrive i romskipet for å kunne reise fra planet til planet, og de som forhåndsbestilte spillet får et skip med allerede innebygget hyperdrive.

Det er hvis du løser inn skipet i opplæringsfasen, hvor du lærer å bygge en hypedrive, at spillet kan hoppe over opplæringsfasen og du faktisk ikke får plantegningene til å bygge selv.

De som har opplevd problemet forklarer videre at når de har solgt skipet de fikk med forhåndsbestillingen og kjøpt seg nye skip, så har de manglet hyperdrive.

Robinson Hanks

Foreløpig ser det ut til at de som har opplevd problemet har startet spillet på ny.

Du bør altså være oppmerksom på hvor de befinner deg i spillet før de løser inn bonus-skipet som følger med forhåndsbestillingen – før du ender opp med å døpe dyrene på planeten Wilson, eller Fredag.

«No Man's Sky» ble sluppet til PS4 9. august, mens det er planlagt for lansering på pc fredag 12. august.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3