Forenkler onlinespilling i «PES»

Neste Pro Evolution Soccer vil bli en mer sømløs onlineopplevelse, lover utvikleren.

7. juli 2009 13:33

Konami har høstet kritikk for sitt tungvinte onlinesystem. Der de fleste andre raskt tar deg inn i flerspiller online, har Konami insistert på å bruke flere ID-kontoer – noe som resulterer i at du blir sittende og knote med opptil flere brukernavn og passord før du kan finte, drible og score over nettspill.

Les også: Konami avslører nyheter til «

PES 2010».

PS3/Xbox 360-konsollen din har allerede en ID. Konami har ikke nøyd seg med å bruke denne, men krever sine egne ID'er til hvert spill i tillegg til en felles Konami-ID.

Hele tre kontoer å administrere, altså.

KOJIMA SLAKTET ONLINEMODELL

Metal Gear Solid-far Hideo Kojima har tidligere uttrykt sin misnøye med denne praksisen, som også gjaldt for hans «Metal Gear Online».

Nå, som en ny fotballsesong nærmer seg med stormskritt i de største ligaene, begynner nyhetene om «FIFA 10» og «Pro Evolution Soccer 2010» for alvor å sive ut.

Les også: Vår anmeldelse av «FIFA 09».
Les også: Vår anmeldelse av «PES 09».

Konami bekrefter overfor Gamekyo, via Kotaku, at de nå dropper bruken av flere ID-kontoer, og at du enkelt og greit kan bevege deg inn i en onlinekamp uten å bli sittende fast i registreringsmyra som hemmet fjorårets Pro Evo.

Godt nytt, for EA har vært suverent bedre enn Konami til å lage en sømløs og enkel måte å spille flerspiller online på, der du bruker ID'en på konsollen din og enkelt og greit bare trykker deg videre.

Lionel Messi, Barcelona-stjernen, pryder omslaget til høstens Pro Evolution. Det har vært spekulert i en utgivelse i oktober, men Konami har så langt ikke bekreftet dette.

«Pro Evolution Soccer 2010» slippes til PC, PS3, PS2, Xbox 360 og PSP, samt en egen versjon til Wii, denne høsten.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3