- Forarbeidet på «Beyond Good & Evil 2» har startet

5. oktober 2016 10:04

(PressFire.no): Oppfølgeren til fiaskoen-som-ble-kultspill «Beyond Good & Evil» ble plutselig kunngjort i 2008, men siden den gangen har det kun kommet lekkasjedrypp med informasjon.

Ubisoft har insistert på at spillet er i utvikling, men har ikke delt oppdatert informasjon.

Derfor var det litt overraskende da mannen bak serien, «Rayman»-skaperen Michel Ancel, plutselig i forrie uke begynte å dele bilder som åpenbart stammer fra serien.

- Takk til Ubisoft for å gjøre dette mulig, heter det i det første bildet som viser en mann med en liten gris på skuldrene.

Det kom til slutt tre bilder på Instagram, hvor det tredje bildet også inneholder teksten «utrydningstruede arter er nå reddet – spill er i forproduksjon – følg med!»

Tross livstegn for spillet er det nok mange som nå er overrasket over at spillet ikke har kommet lengre enn forproduksjon – en fase som vanligvis består av manus, spilldesign, tegninger og i beste fall noen prototyper av mekanikker eller testing av spillmotor.

Det hører også med til historien at Michel Ancel ikke lenger jobber i Ubisoft, men startet et nytt og uavhengig studio kalt Wild Sheep som i fjor kunngjorde spillet «Wild» til PlayStation 4.

Ancel skal angivelig hele tiden ha vært koblet til «Beyond Good & Evil 2», men det er usikkert hvordan arrangementet fungerer. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3