«Football Manager» skal være på vei til Switch

Kryptiske sardinhint og interne kilder sier fotballspillet kommer «veldig snart» til Nintendo-maskina.

11. april 2018 11:32
Måkeprat.

(PressFire.no): Av alle spillene som kan portes over til Switch, var nok neppe «Football Manager» høyest på lista over sannsynlige konverteringer hos de fleste.

Men nå kan det virke som om manager-simulatoren faktisk kommer til Nintendo-maskina. Det melder i hvert fall Engadget.com, som mener å ha kilder i Sega (utgiveren av spillene) som sier en Switch-versjon kommer «veldig snart».

Dette er derimot ikke det eneste hintet som er kommet om spillet. I slutten av mars dukket det nemlig opp aldersmerkinger for spillet i Sør-Korea – og etter dette kom det en kryptisk Twitter-melding fra «FM»-sjef Miles Jacobson.

- Når måkene følger etter lekke koreanske fiskebåter er det fordi de tror at sardiner blir kastet over bord. Vi er ikke klare for å snakke om det enda, men blir det ganske snart. Hold utkikk etter Football Manager for Switch-smakende sardiner, skrev han (sånn omtrentlig) der.

Dette er en referanse til sardin-praten Manchester United-spiller Eric Cantona hadde da han ble dømt til 120 timers samfunnstjeneste etter å ha flyvesparket en hissig tilskuer på tribunen under en kamp i 1995.

«Football Manager» finnes allerede til mobiler, og det var denne versjonen som fikk aldersmerking i Sør-Korea til Switch. Vi får nesten bare smøre oss med sardin-tålmod.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3