«Football Manager 12» har fått dato

Vordende Premier League-trenere kan endelig levere permisjonssøknad med dato.

12. september 2011 20:43

I midten av august annonserte SEGA og Sports Interactive, ikke så veldig overraskende kanskje, at «Football Manager 12» var på vei.

Nå har spillet fått en endelig dato, og alle fotballmanagerspillelskerkoner og -kjærester vrir seg i påvente av utallige timer tapt med sin bedre halvdel. Vi har hatt en bred dekning av spillet tidligere i høst, og du kan lese en hel del om spillet i Kjetils sniktitt her.

Overgangssystemet har fått seg en overhaling, og inkluderer nå lojalitetsbonuser og bedre systemer for kontrakter til amatører og undomslag. I tillegg forbedres overgangssenteret og du vil nå også ha muligheten til å låse kontraktforhandlingene når du ikke vil fire på kravene.

Et nytt system for talentspeiding fra virkeligheten , forbedrede 3D-kamper, nytt publikumssystem i grafikkmotoren, bedre væreffekter, nye arenaer og to nye kameravinkler (bak mål og regissørkamera) er med.

Nå vil du også kunne legge til eller fjerne spillbare nasjoner i spillet ditt når som helst, og kommunikasjon vil nå også være følelsesladet, hvor du kan velge hvordan du vil uttrykke deg til spillerne dine.

I tillegg lover utviklerne at spillet nå enklere for nye spillere med et nytt opplæringssystem og brukergrensesnitt. Opplæringsdelen er faktisk helt ny og står utenfor selve spillet.

Spillet kommer den 21. oktober i norske butikker!

Hvor mange timer tror du at du kommer til å synke inn i dette når spillet endelig ligger og spinner inni datamaskinen din? Jeg vet Kjetil her i redaksjonen kommer til å gro fast i PC-stolen sin i hvert fall.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3