Folk har funnet et hemmelig utviklerrom i «Fallout 76» som inneholder alle gjenstander i spillet

Bethesda bannlyser alle som kommer seg inn.

14. januar 2019 10:54
En av de ikke-lanserte planene.

(PressFire.no): Det viser seg at det finnes et hemmelig rom for testing av våpen og utstyr i «Fallout 76», som i teorien kun er tilgjengelig for utviklerne av spillet.

Rommet inneholder alt spillet har å by på av innhold spillerne kunne ønske seg, i tillegg til en enslig ikke-spillbar fyr ved navn Wooby – spillets eneste NPC, morsomt nok.

Faktisk inneholder rommet ting som enda ikke er offisielt utgitt, som spesielle malingsdesign til Power Armor-ene.

Det burde neppe være en overraskelse at folk (på pc) nå har greid å ta seg inn i rommet og forsynt seg grovt av det som ligger der. Enkelte skal også ha solgt de ikke-utgitte gjenstandene på Ebay.

Bethesda har derimot forsøkt å ta tak i problemet – samtlige som har besøkt rommet har rett og slett blitt bannlyst fra hele spillet, og fått en epost hvor de oppfordres til å si ifra om hvordan de kom seg inn i rommet.

Ikke uventet har dette medført rimelig krass kritikk av utviklerne.

Men det er en katt-og-mus-lek hele greia, for Eurogamer rapporterer om folk som lager egne spillerkontoer bare for å stikke inn i utviklerrommet, tømme det for ressurser og så overføre de til hovedkontoen sin før Bethesda rekker å gjøre noe.

Og slik går no dagan.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3