FM Live oppdateres

Football Manager Live retter på småfeil og introduserer et mer raffinert overgangssystem gjennom oppdateringen kalt 1.1.3.

8. april 2009 11:20

Sports Interactive har gjennom FM Live skapt et MMO som lar deg leve ut managerdrømmen online, i kamp mot 1000 andre managere i hvert gameworld. Til nå er snaut 30.000 mennesker aktive i spillet som ble lansert i fjor høst, fordelt på nesten 30 ligaer, eller gameworlds.

Spillet gjennomgår til stadighet små og større utbedringer, og dagens oppdatering tar for seg litt av begge deler.

VANSKELIGGJØR JUKS

Mest interessant i den nye oppdateringen er endringene i overganger som inkluderer etablerte spillere. Nå kan du ikke lengre låne ut en etablert spiller samme sesong du kjøpte han.

Dette gjelder alle spillere over 25 år (eller med en lønn over 10.000). Moderklubben kan heller ikke høste ekstra anerkjennelse og økonomiske fordeler ved å sende en stjernespiller på lån til en annen klubb.

Til nå har man opplevd at enkelte managere spekulerer i å kjøpe og låne ut verdensstjerner og på den måten høster utfortjent mange fordeler gjennom dette.

En annen interessant nyvinning er at SI har gjort det enklere å få fremgang på de yngste spillerne, de mellom 15 og 21. Disse vil nå raskere øke attributtene gjennom trening inntil de når 28 år, som er middagshøyden på utespillere.

Som følge av oppdateringen, vil serverne være nede noen timer i dag 8. april.

Les mer om alle oppdateringene på Sis egne sider.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3