«Flight Control» lander på PS3 til høsten

Og det med Move- og 3D-støtte.

16. august 2010 13:11

Det Firemint-utviklede spillet, som først kom til iPhone, iPod Touch og iPad i fjor, har nå meldt sin ankomst til PlayStation 3 denne høsten. Det bekrefter utvikleren overfor The Sixth Axis. «Flight Control» handler, som navnet antyder, om å angi landingsretningene til ulike fly og helikoptre – og alltid ha oversikt for å unngå å skape krøll i luftrommet over rullebanen(e).

PS3-versjonen av spillet vil kjøre i full HD (1080p) og støtter både 3D-grafikk og de nye Move-kontrollerne som Sony lanserer i midten av september. Dessuten kan du samarbeide med inntil tre venner, bekrefter Firemint.

- Flerspillerdelen er utrolig morsomt, du kan aldri være trygg på om en ekstra spiller vil være til hjelp eller i veien, så det borger for mye latter og roping, sier Rob Murray fra utvikleren til TSA.

- Det bidrar til å gjøre «Flight Control HD» til et ekstremt sosialt spill, fortsetter han.

3D-effektene skal sørge for at du ifølge spillutviklerne «får følelsen av at flyene svever over bakken», riktignok om du har investert i en TV som støtter 3D. Og om du ikke har planer om å handle Move-kontrollerne på lanseringsdagen, er det greit å vite at du også kan spille «Flight Control HD» med de vanlige dualshock-kontrollerne.

På iPhone-, iPod Touch- og iPad-versjonene av spillet, styrer du flyenes bane ved å bruke fingeren på den trykksensitive skjermen. Utvikleren ser derfor for seg at Move-kontrollerne til Sony, som minner om de du kjenner fra Nintendo Wii, skal brukes for å tegne opp kursen som fly og helikoptre skal følge.

PS: Det har også kommet DS- og Wii-utgaver av «Flight Control».

«Flight Control HD» lanseres til PS3, via onlinebutikken PlayStation Store, den 15. september.

Trailer fra iPad-versjonen av «Flight Control», som ble sluppet tidligere i år:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3