- Flerspillerdel i «Mass Effect 3»

Australsk magasin avslører.

10. oktober 2011 10:27

Det har lenge vært spekulert i om at det kommer en flerspillerdel i det tredje «Mass Effect 3»-spillet, og det har blitt kilt med en stor avsløring i en stund nå. Er dette hemmeligheten BioWare har knuget på?

På forsiden av det neste nummeret av Australske PC Powerplay står det «flerspiller kommer til Mass Effect 3».

Og på nettsidene til magasinet skriver de at de har besøkt utvikleren i Edmonton for å teste flerspillerdelen, som også skal være over nettet. De har imidlertid ingen mer informasjon om hvordan flerspillerdelen blir i praksis - er det snakk om coop eller vanlig deathmatch?

I mai valgte BioWare å utsette utgivelsen av den etterlengtede avslutningen av trilogien, det vites ikke om flerspillerdelen er en av grunnene til at spillet ble utsatt til neste år. Den offisielle grunnen var at de «trengte mer tid for å overgå forventningene».

Vi vet fra før at historien har bygget opp til en stor krig på jorden og at rollespillelementene blir mer som en blanding mellom de to foregående spillene. Blant annet vil du i større grad kunne tilpasse våpnene dine.

BioWare er for øvrig aktuell med sitt første massive onlinespill - «Star Wars: The Old Republic» før jul og er i gang med «Dragon Age III».

OPPDATERING: BioWare har nå selv annonsert at det er snakk om en ny del av spillet kalt «Mass Effect 3: Galaxy at War» som inneholder den nye flerspillermuligheten.

Det skal dreie seg om en samarbeidsmodus for fire spillere, hvor man også kan påvirke selve enspillerdelen. Det er på BioWares forum at selskapet har avduket modusen.

«Mass Effect 3» slippes PC, PlayStation 3 og Xbox 360 6. mars 2012.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3